Wat kost een scheiding in de Bollenstreek bij Van den Berg mediation?

Tijdens het gratis kennismakingsgesprek krijg ik een beeld van jullie situatie, zodat ik weet wat er nodig is om jullie goed te begeleiden. Zo’n gesprek duurt in de regel zo’n drie kwartier tot een uur.
Jullie kunnen dan goed beoordelen of mijn werkwijze jullie aanspreekt en ik kan aan het einde van het gesprek een exact bedrag voor het hele traject geven. Dat is duidelijk en geeft tijdens de rit geen discussies meer over onverwachte kosten.
 
Vast tarief
Bij voorkeur werk ik met een vast tarief  voor de hele scheiding. Dit vaste tarief is inclusief BTW, kosten van de advocaat voor het indienen van het verzoekschrift en griffierechten (kosten van de rechtbank) maar zónder verrassingen van onaangekondigde meerkosten. Dat gesprekken soms wat kunnen uitlopen is dan voor mijn rekening. En wanneer er eens wat extra wordt gebeld of gemaild, heeft dat ook geen kostenconsequenties.
  
Lager inkomen 
Als MfN (familie) register mediator ben ik ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand. Hierdoor kunnen we voor mensen met een lager inkomen kijken of ze voor gesubsidieerde mediation in aanmerking komen. Deze toevoeging wordt door mij aangevraagd en geregeld.
Webdesign DE WEBSMID